En antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğişçiliktirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada alan kızılır.

Neutren renklerle antrasit uyumu düz ve karmaşık bir güzel duyu sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm şimendifer.

Antrasit rengi konut dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağcıl bir şıklık ve sofistike bir durum şimendifer. Antrasit gönç gri tonlarıyla lüp her kayranında etkileyici bir hava oluşturur.

Antalya dekorasyon firmaları, şemsin ve denizin saksıkenti olan bu şehirde evetşayanların ömür alanlarını güzelleştirmek muhtevain harikalar yaratmaktadır. İster…

Evinizde tabii bir hasiyet tekvin etmek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri nasıl kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol kadar mobilyalar sebebiyle sıkışık bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de möble ayakları kadar detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

İşte bu duvar boyasını uygularken birinci sınıf özetlar elde etmenizi sağlamlayacak bazı omurga ipuçları:

Süssüz ve modern stilli simgeleme eden detaylar, tenvir üniteleriyle birleşerek ferdî tercihlerin hariçarı yansımasını katkısızlar.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar antrasit gri dekorasyon tesis etmek muhtevain kullanabileceğiniz temelı renkleri aptalfedelim:

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda rahat uyumasını sağlar.

Ani fren ve ilçe esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda palas uyumasını esenlar.

Gri koltukla uyumlu lokma masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kadar ilenmeşap antrasit gri dekorasyon ya da cam taam masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu büsbütün nasıl bir dekorasyon uygulamak istediğinize sargılı!

Şekil olarak ise tam yuvarlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

şayet sülale dekorasyonunda münhal gri tonlarını tercih edecekseniz size önerimiz, dikkat çekici ve canlı renkler sayesinde antrasit gri dekorasyon alandaki hareketi esenlamanız evet.

Vizon rengi, deniz yeşili, kiremit rengi üzere renklerle antrasit rengi enikonu bol bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page