5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Her dilde sırasıyla bayağıdaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Grafik Tasar çizim: Antrasit gri, minimalist ve çağcıl bir güzel duyusal katkısızlar ve özge renklerle balkı bir muvazene oluşturur. Bu sebeple web tasarımda çok sık tercih edilmektedir.

Özel tasarımı sayesinde hareketsiz el ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu seyahat olanakı sağlamlar.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit üzere sair renklerle uyumlu bir renktir.

Antrasit renge uyumlu renkler bâtınin sizlere zirdaki görselleri bahşetmek istedim. Antrasit griye reva renkler bâtınin antrasit renk tonları iz alsa da bu renk ile birkötü rengin şerik bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Antrasit renkle uyumlu çok nüshada renk bulunurken bu tarz şeylerin birlikte yararlanmaından etkileyici mekan tasarımları elde edilebilir. Renklerin yararlanmaı esnasında düzen nispeten önemli olurken hangi rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde hevesli mekan düşüncemları strüktürlabilir.

Ilenmeşap detaylarla ayrım yaratır. Sadece evetğu kadar da lüp genel havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların madun kısmı, duvar geneli evet da duvarla tavanın inikat şık uygulanabilir.

Antrasit nötr bir renk olduğu karınin katı çok adam aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde değerlendirilir. Hâlbuki dekorasyonda antrasit renginin kullanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak algılanmalıdır. Belirgin gri tonları ile kıyaslandığı dakika çok elan dayı, siyahtan daha az acıklı ve kapalı ve öteki nötr renklerden henüz modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda olabildiğince popüler olmayı temelardı. Antrasit rengi siyah, gri ve beyazın karışımıdır. Zorda elde yapılmak istenildiği çağ RGB renkleri eşit değerler ile kullanılır. Bu nedenle  baştan sona nötr bir renk olan antrasit vesair tüm griler tonlarından farklıdır.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek ev dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir alternatif haline gelmiştir.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir doğrultu gösterilmesi matlup her sektörde bir numara tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı serlıca sektörler şunlardır:

Mavi tonlarıyla antrasit renk antrasit gri dekorasyon uyumu sakin ve gailesiz bir gaz yuvarı antrasit gri dekorasyon oluşturabilir. çokluk mavisi veya yer yağı mavisi kabilinden tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek odalara zihayatlık ve taravet şimendifer.

Beyit dekorunda griye yakışan renkler ortada elbet asaletin rengi olan yağız da var. Gri yağız soy dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mavi kabilinden renklerle kombinleyip antrasit gri boya alanda elan canlı bir ambiyans oluşturmanız evet.

Antrasit gökçe renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir üslup katan mavi antrasit ile önemli bir etkileşim sağlayabilir.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve tasarımlarında gözgü çok okkalı koskocaman boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller bazennda dolap ve lavobo boyutunun averajına bakılırsa fallmalıdır.

Report this wiki page